Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor de leden

Probila - Unitrab is de Nationale Beroepsvereniging van Verwerkers en Verdelers van Producten van de Belgische Biologische Landbouw erkend door de Raad van State sinds 1984. Zij bestaat uit verwerkers en verdelers van gecertificeerde producten van de biologische landbouw volgens Verordening EG 834/2007 en volgende, die de economische, juridische en morele belangen verdedigt van haar leden, die zij eveneens informeert.
De Nationale Beroepsvereniging wil de professional helpen, zodat hij zijn werk kan doen onder de beste omstandigheden. De vereniging heeft zich hiervoor verschillende objectieven gesteld . Ze wil ook de bedrijven begeleiden in hun stappenplan naar een duurzamer beleid.
Listera les dernières actus

Toutes les informations nécessaires à une compréhension efficace du label sont désormais regroupées sous la forme de deux dépliants, à distribuer selon vos besoins !

Comment encourager la durabilité dans l'industrie des produits de nettoyage?

La Coopérative Agribio active dans la production, la transformation et la distribution de céréales biologiques, figure parmi les 3 initiatives primées ce 5 octobre à Bruxelles, dans le cadre du Grand Prix des Générations Futures 2015.

Een belangrijk deel van onze leden is actief in de non-food sector,vooral in het domein van de etherische oliën, de cosmetica, de huidverzorging- en de cosmetica-producten en dit niet alleen in België, maar ook in andere al dan niet Europese landen.
In deze docutheek vindt je alle nuttige informatie over de biologische sector. Ze omvat ook de belangrijke thema’s waar Probila jullie belangen verdedigt, zoals de steun aan biobedrijven en de bio-wetgeving.

U bent hier

Aanvragen

De beroepsvereniging heeft tot doel de biosector te ontwikkelen vanuit het perspectief van de verwerking, distributie en levering buitenshuis. Door haar totaalconcept brengt zij projecten bijeen en verhoogt interacties om de biomarkt te stuwen in de richting van een harmonieuze, kwaliteitsvolle en stabiele ontwikkeling.

Hieronder zal u de vacatures/sollicitaties vinden, aanbiedingen van stages, …. De kandidaten zullen u zeggen waarom zij willen werken in de biosector en/of hun visie op de biosector mededelen. Dit kan u helpen met de aanwerving.

Wenst u een bericht te plaatsen? Vul het aanvraagformulier in.

Vacatures/sollicitaties

Er zijn momenteel geen advertenties