Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor de leden

Probila - Unitrab is de Nationale Beroepsvereniging van Verwerkers en Verdelers van Producten van de Belgische Biologische Landbouw erkend door de Raad van State sinds 1984. Zij bestaat uit verwerkers en verdelers van gecertificeerde producten van de biologische landbouw volgens Verordening EG 834/2007 en volgende, die de economische, juridische en morele belangen verdedigt van haar leden, die zij eveneens informeert.
De Nationale Beroepsvereniging wil de professional helpen, zodat hij zijn werk kan doen onder de beste omstandigheden. De vereniging heeft zich hiervoor verschillende objectieven gesteld . Ze wil ook de bedrijven begeleiden in hun stappenplan naar een duurzamer beleid.
In deze docutheek vindt je alle nuttige informatie over de biologische sector. Ze omvat ook de belangrijke thema’s waar Probila jullie belangen verdedigt, zoals de steun aan biobedrijven en de bio-wetgeving.

U bent hier

Gewestelijke Besluiten

In aanvulling op de basisverordening en de uitvoeringsverordeningen, wordt de uitvoering ervan ook geregeld door regionale wetten.

WALLONIË
Besluit van de Waalse Regering van 11 februari 2010 betreffende de productiemethode en de etikettering van bioproducten.

VLAANDEREN
Besluit van de Vlaamse Regering van 12 december 2008 betreffende de productiemethode en de etikettering van bioproducten.

BRUSSELS
Besluit van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest van 3 december 2009 betreffende de productiemethode en de etikettering van bioproducten.