Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor de leden

Probila - Unitrab is de Nationale Beroepsvereniging van Verwerkers en Verdelers van Producten van de Belgische Biologische Landbouw erkend door de Raad van State sinds 1984. Zij bestaat uit verwerkers en verdelers van gecertificeerde producten van de biologische landbouw volgens Verordening EG 834/2007 en volgende, die de economische, juridische en morele belangen verdedigt van haar leden, die zij eveneens informeert.
De Nationale Beroepsvereniging wil de professional helpen, zodat hij zijn werk kan doen onder de beste omstandigheden. De vereniging heeft zich hiervoor verschillende objectieven gesteld . Ze wil ook de bedrijven begeleiden in hun stappenplan naar een duurzamer beleid.
In deze docutheek vindt je alle nuttige informatie over de biologische sector. Ze omvat ook de belangrijke thema’s waar Probila jullie belangen verdedigt, zoals de steun aan biobedrijven en de bio-wetgeving.

U bent hier

Confiture l'Ardennaise NV.

afbeelding van Confiture l'Ardennaise NV.
1
0

Historie

Geregistreerd sinds
7 jaar 8 maanden
1
Route de Marche, 2
4 190
Xhoris
04 369 14 07
Verhame
Bernard
Complément pour yaourt ; Compotes ; Confitures ; Préparation pour couverture biscuit;
Nous produisons de la confiture biologique avec un système de cuisson particulier. Nous cuisons les fruits sous vide à basse température et nous récupérons les arômes qui s’évaporent et les ajoutons au produit final. Il en résulte de gros morceaux de fruits et un goût intense.
Belgique
aanvulling voor Yoghurt; compotes; jam; Voorbereiding biscuit dekking