Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor de leden

Probila - Unitrab is de Nationale Beroepsvereniging van Verwerkers en Verdelers van Producten van de Belgische Biologische Landbouw erkend door de Raad van State sinds 1984. Zij bestaat uit verwerkers en verdelers van gecertificeerde producten van de biologische landbouw volgens Verordening EG 834/2007 en volgende, die de economische, juridische en morele belangen verdedigt van haar leden, die zij eveneens informeert.
De Nationale Beroepsvereniging wil de professional helpen, zodat hij zijn werk kan doen onder de beste omstandigheden. De vereniging heeft zich hiervoor verschillende objectieven gesteld . Ze wil ook de bedrijven begeleiden in hun stappenplan naar een duurzamer beleid.
Listera les dernières actus
Vous avez la fibre bio et recherchez un poste de responsable ? Vous appréciez travailler en autonomie, êtes en quête de responsabilités et avez des idées plein la tête ?

Toutes les informations nécessaires à une compréhension efficace du label sont désormais regroupées sous la forme de deux dépliants, à distribuer selon vos besoins !

Comment encourager la durabilité dans l'industrie des produits de nettoyage?
Een belangrijk deel van onze leden is actief in de non-food sector,vooral in het domein van de etherische oliën, de cosmetica, de huidverzorging- en de cosmetica-producten en dit niet alleen in België, maar ook in andere al dan niet Europese landen.
In deze docutheek vindt je alle nuttige informatie over de biologische sector. Ze omvat ook de belangrijke thema’s waar Probila jullie belangen verdedigt, zoals de steun aan biobedrijven en de bio-wetgeving.

U bent hier

Distillerie Radermacher SA

afbeelding van Distillerie Radermacher SA
0
0

Historie

Geregistreerd sinds
3 jaar 9 maanden
1
Spitalstrasse, 50
4 730
Raeren
087 85 82 32
Zacharias
Bernard
Organic Vodka 43%; Organic Gin 43%; Organic Limoncello 30%
La Distillerie Radermacher est une des plus anciennes distilleries de Belgique. Elle est actuellement aux mains de la 5ème génération familiale. Fière de ses 180 ans d’existence, la distillerie Radermacher propose une vaste gamme d’apéritifs, liqueurs, d’eaux-de-vie de fruits et de grain ainsi qu’une famille de Whisky en conventionnel. Depuis 2014, nous sommes également actif dans le monde du bio (Gin, Vodka et Limoncello).
Belgique
organische Wodka 43%; organische Gin 43%