Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor de leden

Probila - Unitrab is de Nationale Beroepsvereniging van Verwerkers en Verdelers van Producten van de Belgische Biologische Landbouw erkend door de Raad van State sinds 1984. Zij bestaat uit verwerkers en verdelers van gecertificeerde producten van de biologische landbouw volgens Verordening EG 834/2007 en volgende, die de economische, juridische en morele belangen verdedigt van haar leden, die zij eveneens informeert.
De Nationale Beroepsvereniging wil de professional helpen, zodat hij zijn werk kan doen onder de beste omstandigheden. De vereniging heeft zich hiervoor verschillende objectieven gesteld . Ze wil ook de bedrijven begeleiden in hun stappenplan naar een duurzamer beleid.
In deze docutheek vindt je alle nuttige informatie over de biologische sector. Ze omvat ook de belangrijke thema’s waar Probila jullie belangen verdedigt, zoals de steun aan biobedrijven en de bio-wetgeving.

U bent hier

Toetreding

U bent een bio-exploitant, u gebruikt gecertificeerde producten in overeenstemming met de Verordening EG 834/2007 en u wenst lid te worden van de Beroepsvereniging.

Als Nationale Beroepsvereniging van Verwerkers en Verdelers van Producten van de Belgische Biologische Landbouw erkend door de Raad van State sinds 1984 zal Probila-Unitrab vlug een toegevoegde waarde betekenen voor uw handelsactiviteit.

Overweeg nu de voordelen en voorwaarden voor toetreding.

Laat ons uw gegevens kennen via onderstaand formulier voor meer informatie. Wij zullen de grootste aandacht besteden aan uw vragen en u zo spoedig mogelijk antwoorden.

 

Waarschuwing, als het bericht verstuurd via het venster hieronder geen betrekking heeft op een aanvraag voor lidmaatschap, zal u geen antwoord ontvangen. Voor alle andere vragen, zend uw e-mail naar inf[email protected].

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.