Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor de leden

Probila - Unitrab is de Nationale Beroepsvereniging van Verwerkers en Verdelers van Producten van de Belgische Biologische Landbouw erkend door de Raad van State sinds 1984. Zij bestaat uit verwerkers en verdelers van gecertificeerde producten van de biologische landbouw volgens Verordening EG 834/2007 en volgende, die de economische, juridische en morele belangen verdedigt van haar leden, die zij eveneens informeert.
De Nationale Beroepsvereniging wil de professional helpen, zodat hij zijn werk kan doen onder de beste omstandigheden. De vereniging heeft zich hiervoor verschillende objectieven gesteld . Ze wil ook de bedrijven begeleiden in hun stappenplan naar een duurzamer beleid.
Listera les dernières actus
Vous avez la fibre bio et recherchez un poste de responsable ? Vous appréciez travailler en autonomie, êtes en quête de responsabilités et avez des idées plein la tête ?

Toutes les informations nécessaires à une compréhension efficace du label sont désormais regroupées sous la forme de deux dépliants, à distribuer selon vos besoins !

Comment encourager la durabilité dans l'industrie des produits de nettoyage?
Een belangrijk deel van onze leden is actief in de non-food sector,vooral in het domein van de etherische oliën, de cosmetica, de huidverzorging- en de cosmetica-producten en dit niet alleen in België, maar ook in andere al dan niet Europese landen.
In deze docutheek vindt je alle nuttige informatie over de biologische sector. Ze omvat ook de belangrijke thema’s waar Probila jullie belangen verdedigt, zoals de steun aan biobedrijven en de bio-wetgeving.

U bent hier

Uitwisselingsplatform

Welkom op het uitwisselingsplatform van de website van Probila-Unitrab. Hier zal u de laatste aanbiedingen en productaanvragen vinden in de sectoren van biogecertificeerde verwerking, verdeling, catering of verkoopspunten.

De publicatie van aanbiedingen en aanvragen van bio producten is gratis voor alle leden of actoren die een aanvraag hebben ingediend om lid te worden en die hun lidmaatschapsbijdrage hebben betaald.

Elk nieuw bericht op de site verschijnt ook in de tweemaandelijkse nieuwsbrief die gezonden wordt naar alle Nederlandstalige actoren die een biologische activiteit uitoefenen in de sector van bereiding, verwerking en distributie.

EEN BERICHT PLAATSEN

Opmerking: Indien u wenst om de publicatie van uw bericht te verlengen met eenzelfde termijn dient u dit ons te laten weten 10 dagen voor het einde van de periode (4 weken). U kan per geval beslissen.

Zonder bericht van u zal uw bericht na 4 weken verwijderd worden.